Koseverden AS

Om oss

Her hos Koseverden skaper vi kreative kaker man ikke finner andre steder. Samtidig ivaretar vi det gode og kjente gjennom godt håndverk og hardt arbeid.

De som gjør drømmen til virkelighet

Absolutt alt på kakene våre er spiselig og all pynt blir lagd for hånd. For å levere kaker og andre godsaker av høyeste kvalitet bygger alle produktene våre på naturlige råvarer, uten bruk av ferdigblandinger eller snarveier! Kakene våre nytes aller best ferske – fordi de lages utelukkende av naturlige ingredienser har de litt kortere holdbarhet enn andre kaker, hvor det kan ha blitt brukt konserveringsmidler.

Vi ønsker å være tilgjengelige og tilstede for dere, så snakk gjerne med oss om spesialbestillinger – hos oss kommer deres ønsker først! Våre dedikerte konditorer har lang erfaring og inngående kunnskap i faget, og vil gjøre sitt beste for at dere skal bli fornøyde!

Vi lager et bredt utvalg fantastiske kaker og konditorvarer basert på oppskrifter fra hele verden. Kaker skal være kos, men det er vår tanke at kos kan kombineres med det estetiske. Kos kan også være vakkert.